CREDITE PENTRU PERSOANE FIZICE

      Banca nostra este orientata in principal spre activitatea de creditare a persoanelor fizice, aceasta avand o importanta componenta destinata membrilor nostri asociati,care beneficiaza de avantaje importante in domeniul creditarii si economisirii,cum ar fi:

 

  Produse speciale destinate membrilor fideli;

–  Rapiditate in analiza cererii de credit;

–  Prioritate la acordarea de credite;

–  Dobanzi reduse la toate produsele de credit;

–  Dobanzi speciale la depunerile pe termen;

–  Acces la promotii speciale destinate membrilor.

 

 

DEPOZITE CU DOBANZI AVANTAJOASE

1.SIGURANTA  

     Produsele noastre de depozit beneficiaza de o dubla garantare:

-Garantia legala a Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDSB) până la echivalentul în lei a 100.000 de euro pe deponent, în conformitate cu prevederile legale în vigoare .

-Garantia pe care o asigura Banca Centrala Cooperatista Creditcoop la nivelul retelei cooperatiste din care facem parte.

 

2. DOBANZI SI PRODUSE SPECIALE

       Puteti descoperi avantajele produselor noastre accesand sectiunea Dobanzi

CREDITE PENTRU PERSOANE JURIDICE

     Pentru persoane juridice avem o oferta diversificata de produse de creditare,destinate atat finantarii activitatii curente , cat si investitiilor ,precum si linii de creditare,toate beneficiind de  costuri foarte bune.

      De asemenea,pe baza parteneriatelor anuale incheiate la nivelul Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop cu Agentia de Plati şi Interventie pentru Agricultura,producatorii agricoli pot beneficia de credite avantajoase pana la incasarea subventiilor agricole.

INCASARI SI PLATI

     La sediile nostre se pot achita facturi de energie electrică(CEZ,Electrica,Enel,etc),gaze naturale(Engie, Enel, CEZ,etc), telefonie fixă si mobilă (Orange, Vodafone, Telekom, Digi), Televiziune (Digi TV), Asigurari (ING, Grawe), precum și alte tipuri de incasari (AVON, Europharm, Royal Canin,etc) si transferuri rapide de bani (Western Union).

       Prin parteneriatul cu Agentia de Plati şi Interventie pentru Agricultura(APIA),mii de agricultori isi primesc subventiile prin conturile deschise la banca noastra, avand avantajul gratuitatii deschiderii de cont pentru subventii.

         De asemenea, pensionarii isi pot deschide in mod gratuit la banca nostra conturi pentru primirea pensiei,fara a plati comision lunar de administrare de cont.