STIMATI CLIENTI,

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, Banca Cooperatista Albina Slatina- Olt  a fuzionat cu Banca Cooperatista Dumbrava Scrioaștea-Teleorman , în cadrul aceleiasi retele cooperatiste, CREDITCOOP.

Fuziunea a fost aprobata de Banca Nationala a Romaniei si de Banca Centrala Cooperatista Credticoop , avand ca scop intarirea bazei de capital si eficientizarea activitatilor bancii rezultate, in vederea adaptarii la exigetele unei activitati bancare moderne, care sa raspunda asteptarilor membrilor si clientilor nostri.

Noua banca cooperatista rezultata în urma fuziunii se numeste  Banca Cooperatista Albina Slatina, are sediul central la Slatina si 41 de sedii secundare pe raza judetelor Olt si Teleorman.

Acest fapt nu schimba cu nimic conditiile contractuale existente in relatia dvs. cu banca cooperatista, dar speram intr-o buna colaborare si pe viitor,in conditiile in care vom continua sa ne diversificam portofoliul de servicii oferite clientilor si vom avea o politica de dobânzi avantajose pentru membrii nostri asociati.

Pentru mai multe detalii despre ofertele noastre,  va asteptam pe site-ul bancii www.albinaslatina.ro